Tučňák oslí

5. dubna 2007 v 10:31 | Bednišška |  PTÁCI - BIRDS
Je šedobíle zbarvený, má nápadný oranžový zobák, hmotnost 6,2-8,6 kg a délku těla 81 cm. Je to hojný tučňák obývající hlavně subantarktickou oblast, ostrovy Jižní Georgie, Falklandy Cortezovy, Kerguelenovy, Heradův ostrov, některé kolonie zasahují i do antarktické zóny.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama